Geri

Markus Gisdol: Galibiyet taraftara armağan

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Hedefimiz rakibi hataya zorlamaktı, hataya da zorladıktan sonra da golü bulduk. Galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

16:49:52 | 2024-03-10


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Markus Gisdol, 2-1’lik skorla kazanılan MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Markus Gisdol, “Açıkçası bugün takım olarak çok iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Oyunu domine eden bir takım vardı sahada. Yaklaşık 80 dakika boyunca biz bunu gösterdik, oyunun kontrolü bizdeydi. Çok iyi bir şekilde agresif defans yaptık, pozisyonlara girdik ve ofansif anlamda da çok iyi işler başardık" dedi.

Almış oldukları bu galibiyetten ve takımın göstermiş olduğu performanstan ötürü çok mutluyu olduğunu da belirten Gisdol, "Tabii taraftarımızın verdiği destek inanılmazdı. Onların desteğiyle birlikte galip geldiğimiz için de ayrıca mutluyum. İkinci yarı başladığında bazı değişiklikler yaptık. Takımımızın ihtiyacı olan o baskıyı getirdik. Aslında oyunu biraz daha baskılı oynamaya çalıştık. Hedefimiz rakibi hataya zorlamaktı, hataya da zorladıktan sonra da golü bulduk. Galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.


markus gisdolsamsunsporsüper ligfutbolteknik direktörankaragücü