Geri

Markus Gisdol: İstediğimizi alacağız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Teknik Direktör Markus Gisdol, "Yüksek enerjiyle, yüzde yüz baskıyla oynamak istiyoruz. Ve taktiksel anlamda güzel bir formasyon planlıyoruz. İnanıyorum ki sonunda biz istediğimiz sonucu alacağız" dedi.

14:27:52 | 2023-10-26


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Markus Gisdol, Pazar günü deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Markus Gisdol, "Öncelikle Rams Başakşehir FK maçında çok iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Pozitif anlamda takım beni çok şaşırttı ve aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Tabii Ankaragücü farklı bir rakip. Deplasmanda oynayacağız ve farklı bir oyun olacak. Öncelikle takımımızda biz taktiksel anlamda ne yapabiliriz? Onları konuştuk ve önümüzde olan iki gün boyunca da taktiksel anlamda bazı çalışmalar yapmayı planladık. Daha sonra rakip karşısında neler yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Her oyuncu hafta boyunca antrenmanlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için bir şans sahibi ve ben de hoca olarak bir sonraki maçta hangi oyuncu takım için en doğrusu ise onun hakkında karar veriyorum. Geçmişte her ne olduysa bu kesinlikle beni ilgilendirmiyor. Rams Başakşehir FK maçında 4-4-2 formasyonuyla oynadık. Belki bu bizim temel formasyonumuz olacak. Tabii bir sonraki maçımızı oynamadan önce bütün bilgileri vermek istemiyorum. Çünkü rakibimiz bizi takip ediyor. Biz temel formasyonumuzu oluşturmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

Kümede kalma hakkında ilk basın toplantısında söylediğini ve her hafta ligde kalma şanslarıyla alakalı da konuşmak istemediğini belirten Gisdol, "Ben gücümü bu yönde harcamak istemiyorum. Bütün gücümüzü sadece ben değil hoca grubumda tamamen futbolcularla çalışmaya odaklanmış bir şekilde hareket etmeyi planlıyoruz. MKE Ankaragücü maçında da böyle yapacağız. Rams Başakşehir'e karşı oynadığımız şekilde devam etmek istiyoruz. Yüksek enerjiyle, yüzde yüz baskıyla oynamak istiyoruz. Ve taktiksel anlamda güzel bir formasyon planlıyoruz. İnanıyorum ki sonunda biz istediğimiz sonucu alacağız" ifadelerini kullandı.


samsunsporsüper ligfutbolmarcus gisdol