Geri

Markus Gisdol: Kadroda fazla değişiklik yapmayacağız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Kadroda çok fazla bir değişiklik yapmayacağız. Zaten zaman geldi ve en fazla 1-2 oyuncu takviye etmeyi düşünüyoruz" dedi.

13:53:38 | 2024-02-06


Haberi Sesli Dinle

Teknik Direktör Markus Gisdol, VavaCars Fatih Karagümrük müsabakası sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Açıkçası her iki takım için zor geçen bir maç oldu. Biz 1-0’ı bulduktan sonra avantajı elimize geçirmiştik. Ondan sonra kornerden hazır olmadığımız bir pozisyonda gol yedik. Tabi son dakikalarda golü yiyorsanız ne yazık ki o saatten sonra geri gelmeniz biraz zor olabiliyor. Bizim için önemli bir maçtı. Son haftalarda çok fazla maçlar oynadık ve çok fazla kadro değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Bugün de oyuncularım sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı" dedi.

TRANSFERDE SON HAFTA
Son haftalarda özellikle 4 haftada 8 maç yapmış olmanın kendilerini biraz yorduğuna vurgu yapan Gisdol, "Bizim için zor geçen bir süreç oldu. Çünkü çok geniş bir kadromuz yok. Sakat oyuncularımız da vardı. Kadroyu almadığımız, dinlendirmek istediğimiz oyuncularımız vardı ve hoca grubuyla zaten bu 4 hafta boyunca çok sıkı sıkıya çalıştık, hepsini hazırlamaya çalıştık. Sakatlığı bulunan oyuncular olduğu için de doğal olarak onları alıp kadroya monte edemezdim. Bu sebepten dolayı da bugün böyle bir rotasyon yapmak zorunda kaldık. Tabii ki de transferin son haftası. Evet bize de çok fazla isim geliyor. Doğal olarak bizim de izlememiz gereken çok fazla isim olabiliyor. Kadroda çok fazla bir değişiklik yapmayacağız. Zaten zaman geldi ve en fazla 1-2 oyuncu takviye etmeyi düşünüyoruz. Transferle alakalı çalışmaları Başkanımız ve Futbol Direktörümüz Fuat Çapa gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.


markus gisdolsamsunsporsüper ligfutbolteknik direktörvavacars karagümrükziraat türkiye kupasıtransfer