Geri

Markus Gisdol: Sırada Trabzon var

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Bugünden itibaren Trabzonspor A.Ş maçına hazırlanacağız. Sadece taraftarlarımız için değil, kulübümüz için, benim için oyuncularım için bu maçın çok önemli olduğunu biliyorum" dedi.

12:59:58 | 2023-12-10


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Kasımpaşa A.Ş müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Markus Gisdol, “Takımımı tebrik etmek istiyorum. Son haftalarda görmüş olduğum en iyi 30 dakikaydı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Rakibi baskı altına aldık ve onların pozisyona girmesini engelledik. Gitmemiz gereken çok uzun bir yol var. Bugün sadece bir galibiyet aldık ve çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettirmemiz gerekiyor. Sonuçta bir hafta içerisinde kupa maçıyla birlikte 3 galibiyet elde ettik. Harika bir haftayı geride bırakıyoruz. Buraya geldiğim anda şöyle bir resime baktım ve oyuncularıma şunu söyledim, benim için önemli olan şu an için resimde görünen çerçeve değil. Ligin sonundaki vereceğimiz fotoğraf. Yani bu periyotta yapmamız gereken şey kesinlikle çok çalışmak, geriye değil hep öne bakmak. Bugün tam olarak yaptığımızda bu. Sadece oyuncularımız değil, hocalarımız ve tüm çalışanlarımız her gün çok çalışıyor" dedi.

TRABZON'A HAZIRLANACAĞIZ
Gisdol, "Açıkçası bu süreç içerisinde güzel oyun oynamaya çok odaklandık ve bunu elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Tabii ki kusursuz değiliz ama doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Çok zor bir hafta geçirdik, 3 maç oynadık ve 3 galibiyet elde ettik. Önemli olan şu an alınan galibiyetin tadını çıkarmak. Bugünden itibaren Trabzonspor A.Ş maçına hazırlanacağız. Sadece taraftarlarımız için değil, kulübümüz için, benim için oyuncularım için bu maçın çok önemli olduğunu biliyorum. Biz de ona göre hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız” ifadelerini kullandı.


samsunsporhüseyin eroğlusüper ligfutbolsamsunspor haberlerimarkus gisdolkasımpaşa