Geri

Markus Gisdol: Taraftarlarımız da biz de mutluyuz

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Sahamızda karşılaştığımız Bitexen Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettik. Taraftarlarımız mutlu bizde takım olarak mutluyuz.” dedi.

10:36:07 | 2024-02-13


Haberi Sesli Dinle

‘ALDIĞIMIZ BU GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ ÇOK MUTLUYUZ’
Çok zor bir rakibe karşı oynadıklarını ifade eden Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Zor bir maç oldu. Antalyaspor bildiğiniz gibi çok güçlü bir rakip. Ofansif anlamda çözümler üretmekte sıkıntı yaşadık ilk yarıda. Özellikle şanslı olduğumuz bir pozisyon vardı, o da yediğimiz gol pozisyonunun ofsayt olması bizi mutlu etti. İkinci yarıda kazanmak adına soyunma odasında gerekli planlarımızı konuştuk. Aldığımız bu galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Oynamış olduğumuz son 4 maç sebebiyle Fofana’nın biraz yorgunluğu ve sakatlığı vardı. Yeni bir sakatlık değil, önceden kalma bir durum. Bundan dolayı kendisini dinlendirmek istedim. Kadroya maç öncesi almadım.” diye konuştu.



‘HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE İNANILMAZLARDI’
Bitexen Antalyaspor karşında önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Markus Gisdol, “Yeni transferlerimiz Muja ve Raman aramıza katıldı. Onların gelmesiyle birlikte oyuncu değişiklerinde daha fazla değiştirme opsiyonumuz çoğaldı. Bu sebepten dolayı da mutluyum ki bugün takımada çok iyi bir şekilde yardım ettiler. Son bir şey belirtmek istiyorum. O da taraftarlarımızla alakalı. Her zaman olduğu gibi bugün de inanılmazlardı. Onların takımla birlikte hareket etmelerine bugün bir kez daha şahitlik ettim ve beni inanılmaz şekilde etkiledi. Bugün 12’inci adamla birlikte oynadığımız günlerden bir tanesi oldu. Bugün de çok iyi destek verdiler. Bunun için de kendilerine teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER


markus gisdolsamsunsporsüper ligfutbolteknik direktörantalyaspor