Geri

Markus Gisdol: Taraftarlarımızla birlikte çok mutluyuz

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Mondihome Kayserispor maçını kayıpsız kazandığımız için taraftarlarımızla birlikte çok mutluyuz.”dedi.

11:39:19 | 2024-01-26


Haberi Sesli Dinle

‘BAZI OYUNCULARIMIZ SAKATLIKTAN DÖNDÜ’
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Zor geçeceğini biliyordum çünkü Fenerbahçe’ye karşı çok büyük bir efor sarf ettik. Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynadığınızda gücünüzü biraz kaybedebiliyorsunuz bir sonraki maçlar için. Bu durumu takımla konuştuk ve iyi hazırlandık. Bazı oyuncularımız sakatlıktan döndü, Bennasser ve Taylan gibi. Bennasser’i korumak için kulübe de başlattım.” diye konuştu.

‘DEFANSİF ANLAMDA ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK’
Bugün tüm oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan ötürü mutlu olduklarını dile getiren Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Özellikle Kayserispor kontra atak oyunlarını çok iyi oynayan bir takım olduğu için savunmayı çok iyi yapmamız gerektiğini takımdaki arkadaşlarla konuştum ve onların kontra ataklarını kesecek şekilde önlemimizi almaya çalıştık. Defansif anlamda çok iyi işler yaptık, iyi bir oyun ortaya koyduk. Bugün 90 dakika sahada olan oyuncularım oldu ve bazı değişiklikler yaptım. Sonuç olarak galip geldik ve galibiyetten ötürü mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER


samsunsporhüseyin eroğlusüper ligfutbolsamsunspor haberlerimarkus gisdol