Geri

MCR tüm imkanlarını seferber etti

MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, deprem bölgesine gönüllü olarak giderek çalışmalara destek veren personeline moral verdi. Depremzede vatandaşlar ile de bir araya gelen Burhan Mucur, yaraların en kısa sürede sarılması için çalıştıklarını belirtti.

10:28:54 | 2023-02-23


Haberi Sesli Dinle

Türkiye’yi derinden sarsan depremin ardından ülkenin dört bir yanından kamu kuruluşları, STK'lar, iş insanları vatandaşlar bütün imkanlarını seferber ederek destek oldu. MCR Grup, felaketin yaşandığı ilk günden itibaren personel ve ekipman desteğini sağlayarak, afet bölgesine gönüllü olarak giden personelleri, enkaz kaldırma çalışmalarında Çarşamba Belediyesi ile koordineli çalışıyor. MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur,deprem bölgesinde gönüllü çalışan personellerine moral ziyaretinde bulundu. Bölgedeki çalışmalar hakkında bilgialan Mucur, depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, yaraların kısa sürede sarılması için gayret gösterdiklerini söyledi.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"
MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, Deprem bölgesine yaptığı moral ziyaretisonrasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin başına gelen bu acı olaydan dolayı duygularımız, morallerimiz bozuk. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha yaşatmasın. MCR Grup olarak afet bölgesine destek sağlıyoruz. Adıyaman'da ise SAMKON'un öncülüğünde elimizden geldiği kadar yardımlarda bulunduk. Deprem bölgelerini gezdik, 'durum çok vahim' Allah herkesin yardımcısı olsun. Bundan sonrada elimizden geldiğince desteğimiz sürecek. Biz güçlü bir ülkeyiz. Devletimiz, milletimizle elele yaraları saracağız" şeklinde konuştu.


mcr grupdepremadıyamankahramanmaraşhatayburhan mucur