Geri

MHP'de Burhan Mucur yeniden Samsun İl Başkanı seçildi

MHP Samsun 14. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa yeniden Burhan Mucur seçildi

12:09:03 | 2023-10-15


Haberi Sesli Dinle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı" temasıyla düzenlediği 14. Olağan İl Kongresi'nde güçlü bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Kongrede, tek liste ve tek adayla yapılan seçimde, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, partililerin büyük desteğiyle 455 oy alarak il başkanlığına tekrar seçildi.

Burhan Mucur, kongrede yaptığı konuşmada, "Bugün burada şehrin sahipleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Mucur, ülke gündemine de değinerek, seçim sonrasındaki gelişmeleri değerlendirdi. Liderleri Sayın Devlet Bahçeli'nin önderliğindeki mücadeleye vurgu yaparak, terör unsurlarına ve destekçilerine seslenen Mucur, "Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz. Vallahi de billahi de bunu yapacağız" ifadelerini kullandı.

Mucur, Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlenmesi ve ülke yönetimine etkin katkı sağlamak amacıyla çalışacaklarını vurgulayarak, "Partimiz algı oyunlarına fırsat vermeyecek, kumandalı ve paralı anket firmalarına boyun eğmeyecektir. Zafer Ülkücü davasının olacaktır" şeklinde konuştu.

Kongre sonrasında MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, partisinin yerel ve ulusal düzeydeki hedeflerine odaklanmak için enerjik bir şekilde çalışacaklarını vurguladı. MHP'nin milliyetçi duruşunun yeniden tescillendiği kongre, partililer tarafından büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandı.

14'ncü İl Olağan Kongremizin Divan Başkanı olarak MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, Divan Başkan Yardımcılıklarına, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Edis, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanı Av. Ceyhun Çatalsakal ve 28. Dönem MHP Samsun Milletvekili Adayı Abdülvahit Vardar, görev aldı.


mhpmilliyetçi hareket partisiburhan mucursamsun