Geri

MHP'den depremzedeler için mevlid okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kandıra, “Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası hayatını kaydedenler ve şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu” dedi.

11:47:05 | 2023-03-04


Haberi Sesli Dinle

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl ve İlçe Başkanlıkları AFAD koordinasyonunda yardım çalışmalarına başladı. Samsun'un dört bir yanından deprem bölgesine ayni ve nakdi yardım gönderen MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Büyük Cami’de, hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim okutuldu. Tilavet programının sonunda konuşan Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, “Deprem felaketinin bizlerden aldığı tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak depremzede hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi.



‘ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRDİK’
Şubat ayının Türk Milleti için hüzünlü bir ay olduğunu vurgulayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kandıra, “Şubat ayı ne yazık ki Türk Milleti için matem ayı haline geldi. 26 Şubat 1992 Azerbaycan’da Karabağ Hocalı Soykırımı ve 5 Şubat 1997 Doğu Türkistan’da Gulca Katliamına ek olarak 20 Şubat 2015’de Ege Üniversitesinde öğrenci iken şehit edilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun acısı yüreklerimizde taze iken son olarak da deprem felaketinde vefat eden 45 bin kardeşimizin acısı eklendi. Bizlerde bu sebeple Atatürk ve şehitlerimiz başta olmak üzere Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar şehit olmuş ülkücü abilerimiz ve depremde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim okutup dualar ettik” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


samsunmilliyetçi hareket partisimhpsamsun haberleridepremzedemevlid