Geri

MHP İl Başkanı Burhan Mucur: İttifak kazanacak, Samsun kazanacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Cumhur İttifakı kazanınca, Samsun kazanacak. Bu ittifak, milletin ta kendisidir!” dedi.

12:41:02 | 2024-03-13


Haberi Sesli Dinle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, tüm teşkilatlarıyla birlikte sahada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “17 ilçemizin tamamında, kapsamlı bir seçim çalışması sürdürüyoruz. Belediye başkan adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatlarımız gece gündüz demeden vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinden hareketle, Vezirköprü’den Atakum’a, Yakakent’ten Terme’ye kadar her yerde şehrimizin dört bir yanında durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN TA KENDİSİ!”
Samsun’da 17 ilçenin tamamında ve büyükşehir belediyesinde Cumhur İttifakı adaylarının güçlü olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Burhan Mucur, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Samsun’da Asarcık, Salıpazarı ve Alaçam’da seçim yarışını sürdürüyoruz. İttifak ortağımız AK Parti’den aday gösterilen diğer 14 ilçemizde de aynı heyecan içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart akşamı, 17 ilçemizin tamamında ve Samsun Büyükşehir Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Biliyoruz ki Cumhur İttifakı kazanınca, Samsun kazanacak. Cumhur İttifakı, bu milletin ta kendisidir. Bu milletin gücüdür” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Seçim çalışmaları kapsamında büyük bir özveri gösteren teşkilatlarına teşekkür eden MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Seçim çalışmalarımız yoğun geçiyor. Bu yoğunluk içerisinde, davasından bir an olsun vazgeçmeden, köy, mahalle, cadde, sokak, sıcak soğuk demeden ittifakımızı ve adaylarımızı hemşerilerimize anlatan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 17 ilçemizde de teşkilatlarımız büyük bir özveri ile saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu anlamda özellikle kadın kollarımızı, kıymetli asenalarımızı yürekten kutluyorum. Bu inanmışlık bizi zafere ulaştıracak” şeklinde konuştu.

“MHP VE AK PARTİ OMUZ OMUZA!”
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da MHP ile AK Parti’nin büyük bir güç birlikteliği oluşturduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Mucur, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin, milletimizin geleceği adına ortaya koyduğu Cumhur İttifakı birlikteliğini, şehrimizde de başarıyla temsil ediyoruz. MHP ve AK Parti teşkilatları omuz omuza vererek bu seçim sürecini başarıyla tamamlayacaktır. Hemşerilerimizin bizlere gösterdiği teveccüh ve destekten bunu rahatlıkla görebiliyoruz” dedi.


burhan mucurmhpmilliyetçi hareket partisisamsunsamsun haberleri