Geri

MHP, SAMSUN'DA SAHAYA ÇIKIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2024 yerel seçim hazırlıkları kapsamında Samsun'da aday adaylarını sahaya çıkarıyor. Yarın partide aday adayı açıklanacak.

07:30:31 | 2023-11-27


Haberi Sesli Dinle

Cumhur İttifakı'nın en büyük ortağı MHP, Samsun'da sahaya çıkıyor. MHP'de Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları belli olmaya başlıyor. Milliyetçi Haraket Partisi'nde yarın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı'nın açıklanacağı bildirildi.

Partiden yapılan açıklamada, "Yarın saat 13:30'da Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı'nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı açıklanacaktır" denildi.

MHP Samsun İl Başkanı Sayın Burhan Mucur, aday adaylarına destek olacaklarını ve seçim sürecinin en verimli şekilde geçirilmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. Aynı zamanda, Samsun halkının Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan ilgisinin arttığını ve bu süreçte daha fazla vatandaşın partiye katılımının beklendiğini ifade etti.

MHP Samsun İl Başkanı Sayın Burhan Mucur, "Samsun'da Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile birlikte iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Samsun halkının beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek, şehrin gelişimine katkı sağlayacak güçlü adaylarla seçimlere gireceğiz. Bu süreçte tüm Samsunlu hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. İl Teşkilatı, aday adaylarının seçim sürecindeki çalışmalarını başarıyla tamamlamaları için her türlü desteği sağlayacak. Teşkilat, aday adaylarının seçim kampanyalarını yürütmeleri, vatandaşlarla buluşmaları ve projelerini tanıtmaları için gerekli çalışmaları yürütecek. Biz de aday adaylarımızın bu arzularını gerçekleştirmeleri için elimizden geleni yapacağız" dedi.


mhpmilliyetçi hareket partisiburhan mucursamsun