Geri

Milletvekili Kırcalı Yakakent'te incelemelerde bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Yakakent'te incelemelerde bulundu

11:52:35 | 2023-09-04


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun Milletvekili Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı belediye binasındaki makamında ziyaret etti. İlçede yapımı devam eden yeni Hükümet Konağını yerinde inceleyenMilletvekili Kırcalı, esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti.

İlçenin çeşitli noktalarında ziyaretlerde bulunan Kırcalı'ya, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı makamında ziyaret etti. Başkan Kıyma, ilçe için planlanan çalışmalar hakkında Milletvekili Orhan Kırcalı'yı bilgilendirdi. Başkan Kıyma, nazik ziyaretleri için Milletvekiline teşekkür etti.

Milletvekili Kırcalı, ilçede yapımında sona gelinen yeni hükümet konağı, inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, daha sonra ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek hoş sohbet ederek sorunları dinledi. Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Kırcalı, ilçeye eser kazandırmaya devam edildiğini söyledi.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


orhan kırcalıak partisamsunyakakenthüseyin kıymasamsun haberleri