Geri

Milli Eğitim ve Sampa'dan işbirliği protokolü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sampa Otomotiv, Samsun Valiliği'nin himayelerinde İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması İş Birliği Protokolü imzaladı.

14:17:11 | 2022-01-03


Haberi Sesli Dinle

Samsun Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sampa Otomotiv arasında uygulanacak olan İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması İş Birliği Protokol törenine Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Sampa Otomotiv Firma Yetkilisi Bülent Üstündağ katıldı. Protokol, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sampa Otomotiv yetkilileri arasında imzalandı.

İmzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin seçecekleri “İş Yeri Eğitimi ve İş Yeri Uygulaması” dersi ile iş yerinde derslerini uygulamalı olarak görebileceğini ifade eden Vali Dağlı, "Öğrencilerimiz alacakları bu uygulamalı dersle birlikte nitelikli meslek personeli olarak iş yerlerindeki sorumluluklarını, işçi-işveren ilişkilerini, organizasyon, üretim ve iş güvenliği sistemleri ile yeni teknolojileri tanıma imkânı elde etmiş olacaklardır. Öğrencilerimiz ayrıca gerçek iş hayatına hazırlanacak, teorik bilgilerini kullanabilme ve uygulamaya aktarabilme becerisini kazanacak ve mezun olduktan sonra daha kolay iş bulabilecektir" dedi.


samsun milli eğitimsampaişbirliği protokolü