Geri

Okan Dilek Yazdı: Kaç başkan değişti, hiç birisi...

Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, yıllardır Samsun'un ortasında ıslah edilmeyi bekleyen Mert Irmağı'nın Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan projesini kaleme aldı.

15:51:39 | 2022-06-09


Haberi Sesli Dinle

Yazısında Mert Irmağı'nın bugüne kadar onca belediye başkanı tarafından ıslah edileceği söylenmesine rağmen yapılamadığına dikkat çeken Okan Dilek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in açıkladığı proje resimlerinin heyecanlandırdığını belirtti.

Mert Irmağı’nın ıslah edilmesi ile birlikte kokudan yanına yaklaşamayan insanların, ırmağın güzelliğini izleyeceğini ifade eden Dilek, "Özellikle ıslah edilecek ırmağın her iki yanında ki yürüyüş ve bisiklet yolları ayrı bir renk katarak daha ileride ki çalışmalara entegre olacak. Doğu Park'da dön dolaş aynı görselliğin içinde bulunuyor olmanın sıkılmışlığı Mert Irmağı'nda yapılacak bu güzel çalışma ile yürüyüş sporu yapacak olanlar için, sabah sporu yapacak olanlar için, temiz bir hava alabilmek için deniz kenarına değil, Mert Irmağı kıyısına gitmeyi tercih edenlerle dolu olacağı inancındayım" dedi.

OKAN DİLEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


okan dileksamsunmert ırmağı