Geri

Okan Dilek yazdı: Menajerler, siyasiler kapıda bekliyor. Ancaaaak!

Gazete Ekip yazarı Okan Dilek, şampiyon olan Samsunspor'un kapısını kimlerin aşındıracağını, kimlerin boy boy fotoğraf vereceğini yazdı.

13:37:11 | 2023-04-13


Haberi Sesli Dinle

Deneyimli gazeteci Okan Dilek, TFF 1. Lig'de ilk iki sırayı garantileyerek 11 yıl sonra Süper Lig hasretine son veren Yılport Samsunspor'un bugünlerde kapısının aşınacağına dikkat çekti.

Bugüne kadar takımı arayıp sormayan siyasilerin seçim arifesinde Samsunspor'u ziyaret edeceğine işaret eden Okan Dilek, "Boy boy armanın önünde fotoğraflar çekinecekler ve servis edilecek. Diğer yandan şimdi menajerlere yeni bir ekmek kapısı gibi görünen bu başarı da adeta kamp kuruldu. Arayan, soran, hayırlı olsun diyen, tebrik eden vs… Binlercesi mesajlarıyla sevimlilik yapacak. Ancaaakk! 11 yıldır bu eziyeti, sabrı yaşayan Samsunspor bir daha onun adamı, bunun gönderdiği isim, şunu da alın ve hatta hatta bakan ve milletvekili aracılığı ile yönetime, başkana ulaşmak ister (Bu sıkça olan bir durum), işte burada sağ duyulu ve aklı selim hareket edilmesi gerekmektedir" dedi.

Yazısında Süper Lig'de tutunabilecek bir takım oluşturulması gerektiğine vurgu yapan Okan Dilek, artık Samsunspor taraftarının da Süper lige çıktığını belirtti.

OKAN DİLEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


OKAN DİLEKSAMSUN19 MAYISŞEHİR RUHURUHSAMSUNSPORSAMSUNSPOR HABERLERİSÜPER LİG