Geri

Ömer Kaymakçı'dan geleneksel iftar

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Çiftlik Mahallesi’nde Ömer Kaymakçı tarafından bu yıl da geleneksel iftar programı düzenlendi. Ömer Kaymakçı, “Ramazan ayının 23’üncü akşamında aynı sofrayı birlikte paylaşıyoruz.” dedi.

11:23:37 | 2024-04-03


Haberi Sesli Dinle

Çiftlik Camii bahçesinde düzenlen geleneksel iftar programına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner’in yanı sıra mahalle sakinleri ile davetliler katıldı.

‘HEP BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’
İftar programını düzenleyen Çiftlik Mahallesi sakinlerinden Ömer Kaymakçı, “Bu yıl ikincini düzenlemiş oldum geleneksel İftar programına katılan değeli davetlilerimize ve emeği geçenlere öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu gibi güzel iftar programlarımız gelecek yılarda da hep birlikte devam ettireceğiz. Yaklaşan Kadir gecesini hayırlara vesile olmamasını Allah’ımızdan nasıp niyaz eyliyorum. Ardından kutlayacağımız Ramazan Bayramına idrak etmenin mutluğunu yaşayacağız.” şeklinde konuştu.


samsuntekkeköyiftarömer kaymakçıgeleneksel iftar