Geri

OMÜ'de zafer heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenledi.

10:29:29 | 2022-03-19


Haberi Sesli Dinle

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenledi.

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yılını sunumlar, sanatsal ve görsel etkinliklerle kutladı. Dekanlık bünyesindeki Mavi Salon'da yapılan etkinliğe; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gamze Alaylı ve Prof. Dr. Tevfik Sünter, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Davut Güven ve Doç. Dr. Yasemin Bilgin Büyükkarabacak, öğretim üyeleri, asistanlar, öğrenciler ile Tıp Fakültesi personeli katıldı.

‘ÇANAKKALE SAVAŞI VE ÇANAKKALE RUHU’
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından kutlama programı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk'un açılış konuşmasıyla başladı.Daha sonra sırasıyla Prof. Dr. Rıza Karagöz'ün “Çanakkale Savaşı’nın Tarihe Düşürdüğü Notlar”, Doç. Dr. Selçuk Özbalcı'nın “Çanakkale Savaşı ve Çanakkale Ruhu”, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Alper Tarım'ın “Çanakkale Savaşı ve Tıbbiyeliler” ile Dr. Öğr. Üyesi Murat Derebey'in “Çanakkale Savaşı-Bilinmeyen Hikâyeler” adlı sunumlarını davetliler büyük bir ilgiyle takip etti. Program, Çanakkale türkülerini seslendiren Ferhat Hantal ve Ufuk Filikçi'nin mini konseriyle sona erdi.
Köksal ÖNER


ondokuz mayıs üniversitesi18 martçanakkale zaferi