Geri

Orhan Kırcalı: 14 Mayıs sonrası hizmete devam

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Orhan Kırcalı, ''14 Mayıs'a sayılı günler kaldı. Allah'ın izni, aziz milletimizin teveccühü ile yetkimizi tazeleyecek, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

12:01:24 | 2023-05-08


Haberi Sesli Dinle

MAHALLE MİTİNGİ
AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Orhan Kırcalı seçim çalışması kapsamında Bafra Kemalpaşa Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz'in de katıldığı mitingde konuşan Orhan Kırcalı, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin bir dava, bir vizyon hareketi olduğunu vurguladı.

OTOBANLAR, KÖPRÜLER, BARAJLAR...
Vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür eden Kırcalı, ''AK Parti hükümetleri milletimizden aldığı güç ile cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasını 21 yıllık sürede yine milletimiz için yapmıştır. Binlerce kilometre otobanı, köprüleri, barajları, santralleri, havaalanlarını, üniversiteleri, yerli otomobili, konutları, şehir hastanelerini, milli savunma sistemlerini aziz milletimizin ve kurumlarımızın hizmetine sunduk. Bu hizmetleri yaparken diğer taraftan da vesayet odakları, darbeciler ve terör örgütlerinin hepsi ile de mücadele ettik. 14 Mayıs'a sayılı günler kaldı. Allah'ın izni, aziz milletimizin teveccühü ile yetkimizi tazeleyecek, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR
Muhalefetin ülkeye kazandırılan her hizmete takoz koyduğunu belirten Orhan Kırcalı, ''Türkiye'nin her kazanımından rahatsızlık duydular, hatta bunu açıkça söylemekten de çekinmediler. Biz sözümüzü hep milletimize söylüyoruz. Eser ve hizmet yarışını da muhalefet ile değil kendi kendimizle yapıyoruz. Tek tek anlatsak günlerce bitmeyecek eser ve hizmetle ülkemizi büyüttük. Bundan sonra da yapacağımız çok iş var'' diye konuştu.

Kırcalı mitingin ardından vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.


orhan kırcalıak partisamsun14 mayısseçimsamsun haberleri