Geri

Osman Çelik: Taraftarlardan özür diliyoruz

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılport Samsunspor’un takım kaptanı Osman Çelik, “Takımımızdan bir hoca ayrılığı yaşadık. Reaksiyon vermemiz gereken bir maçtı Gaziantep FK maçı içeride ama beklediğimiz sonucu alamadık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.” dedi.

11:42:15 | 2023-10-06


Haberi Sesli Dinle

‘FUTBOL DİREKTÖRÜ OLARAK KENDİSİ GÖREV YAPACAK’
Önlerinde Çaykur Rizespor A.Ş maçı olduğunu hatırlatan Kaptan Osman Çelik, "Aslında baktığınızda puan olarak en dipte gözüküyoruz ama oyunsal anlamda iyi oynadığımız maçlarda istediğimiz puanları alamadık. Fuat Çapa hocamız geldi yeni bir yapılanmaya gittik. Şehrin yapısını, kulübü bilen, geçmişte Samsunspor’da görev alan, birlikte çalıştığımız bir hocamızdı. Futbol Direktörü olarak kendisi görev yapacak. Ben hem karakterine hem futbol bilgisine güveniyorum. Bu süreçte bize çok faydalı olacağına inanıyorum. Takım olarak bir reaksiyon vermemiz gerektiğini kendi aramızda konuştuk. Çaykur Rizespor A.Ş maçıyla beraber inşallah o beklenilen kırılma anını yaşayıp bundan sonra sürecin daha iyi geçeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘YANİ BİZ DE EVE GİTTİĞİMİZDE RAHAT UYUYAMIYORUZ’
"Taraftar artık galibiyet bekliyor, mesajınız ne olur?" sorusu üzerine Yılport Samsunspor’un takım kaptanı Osman Çelik, “Tabii ki onların beklentileri yüksek. Biz de bu beklentilerin altında kaldığımızın farkındayız. Yani biz de eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. Bunun için çok çalışıp içeride analizlerle hocalarımızın verdiği taktik, teknik, fiziksel bilgilerle bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu iş bir yerde kırılacak ve ondan sonraki süreç daha güzel olacak. İhtiyacımız olan tek şey bir galibiyet alıp takımımızın özgüveni yeniden kazanıp hak ettiğimiz üst sıralara doğru tırmanmak. Bunu yapacak karakterde ve kalitede bir takım olduğumuza inanıyorum. Ben takım arkadaşlarımı hem oyunculuk seviyelerine hem de karakterlerine çok güveniyorum. Bu takım beklenenden daha iyi yerde ligi bitirecek diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


samsunsporsüper ligfutbolosman çelik