Geri

Özlem Maraş’ın yükselişi engellenemiyor: Atakum 'Özlem Maraş' diyor

Atakum’da İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Ahmet Sait Usluyla beraber 45 partilinin istifa ederek Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın saflarına katılmasıyla Atakum’da seçim sonuçları iyiden iyiye netleşmeye başladı.

13:53:16 | 2024-03-21


Haberi Sesli Dinle

5 YIL DAHA KAYBEDEMEYİZ
İYİ Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı, Ahmet Sait Uslu, 45 kişiyle birlikte İYİ Parti’den istifa ederek, düzenlenen törenle Özlem Maraş’nı saflarına katıldı. Uslu, Atakum’un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü olmadığını belirtti.
Ahmet Sait Uslu, Atakum’un artık yönetilemez bir hale geldiğini ve olabilecek tek çözümün AK Parti kadrolarının işbaşına gelmesi olduğunu belirttiği açıklamasında;

TEK ÇARE AK PARTİ
“Fen İşleri Müdürlüğünün birçok aracı arızalı ve hizmet veremez durumda. Sosyal tesisler birer birer kapatılıyor. Atakum Belediyesi artık yönetilemez hale gelmiştir. Tek çözüm AK kadroların işbaşına gelmesidir” diyerek, Atakum’un bir beş yıl daha kaybetme lüksünün olmadığını ifade etti. Uslu, seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın yanında yer alacaklarını ifade etti.

ATAKUM’UN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ
Cumhur İttifakı Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Atakum için çok çalışacaklarını ve Atakum’u hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturacaklarını belirterek, Atakum’un önüzdeki beş yıl değil en az 50 yılını projelendirdiklerini ve Atakum geleceğini Atakumlularla birlikte inşa edeceklerini belirtti.

Program Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın katılımcılara AK Parti rozeti takmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


özlem maraşatakumatakum belediyesiak particumhur ittifakısamsun haberleri