Geri

Prof. Dr. KAAN GÜNDÜZ, çözümün parçası olmak için aday adayı oldu

Samsun'un sevilen diş hekimlerinden Prof. Dr. Kaan Gündüz, "Önce İnsan" anlayışıyla AK Parti'den Milletvekilliği için aday adayı oldu. AK Parti İl Başkanlığına başvurusunu yapan Gündüz, "Çözümün bir parçası olacağımın ve kapımın her zaman açık olacağının sözünü veriyorum" dedi.

10:07:18 | 2023-03-16


Haberi Sesli Dinle

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak seçim yaklaşırken, milletvekilliği başvuruları da devam ediyor. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaan Gündüz de, Samsun'un sorunlarına çözüm üretmek adına AK Parti'den Milletvekilliği için aday adayı oldu. AK Parti İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yapan Prof. Dr. Gündüz, "Bugüne kadar olduğu gibi seçildiğim takdirde de hemşehrilerime kapım sonuna kadar açık olacak" dedi.

DEVLETİMİZİN ÇABASI ÇOK KIYMETLİ
Başvurusunun ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Prof. Dr. Kaan Gündüz, konuşmasına Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine de başsağlığı dileyerek başladı. Yaşanan afetler nedeniyle ülkemizin içinden geçtiği bu çetin günlerde her bir vatandaşın yaşadığı sıkıntı ve zorlukları yüreğinde hissettiğini belirten Gündüz, "Devletimizin, bütün unsurları ile milletimizin yaralarını sarmak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde göstermiş olduğu çaba ve özveri bölgede yaşayan vatandaşlar ve toplum nezdinde çok kıymetlidir. Yüce Rabbimizden ülkemizin bir daha böylesi felaketlerle karşılaşmaması için duacıyız" dedi.

SAMSUN'UN EVLADIYIM
Üretimi ve çalışmayı kendisine düstur edindiğini ifade eden Gündüz, "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Cumhuriyeti 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde, kadim kentimiz, Samsun’un bir evladı olarak milletvekilliği görevine talibim. Uzun yıllardır 19 Mayıs Üniversitesi'nde akademisyenim. Halka hizmeti hakka hizmet gören bir anlayışla, halkımıza hizmet etmenin övüncü ile karşınızdayım. Üretmeyi, çalışmayı ve iyi iletişim kurmayı önceleyen bir kişilik olarak, milletvekilliği fırsatıyla, Türkiye yüzyılı vizyonuyla bu yarışta ben de varım diyorum. Görev yaptığım fakültede, gerek hastalarım, gerekse de hasta yakınlarımız iyi bilir ki; kişi ayrımı yapmadan, her kim odamın kapısını çalmış ise insana yardımcı olmayı görev bilmişimdir. Bu bağlamda nasip olur da milletvekili seçilirsem, Samsun halkı için de 'önce insan' düsturuyla aynı tutum ve hassasiyeti göstereceğimi bilhassa vurgulamak isterim" diye konuştu.

HERKES KOLAYCA ULAŞABİLİR
Milletvekilliğinin sadece bir koltuk veya bir makamdan ibaret olmadığına vurgu yapan Prof. Dr. Kaan Gündüz, "Dolayısıyla bu makamlar sorunun değil, çözümün bir parçası olmayı gerektirir. Aziz milletimizin, vekillik görevini tevdi etmesi durumunda, hizmetlerde hızlı tahlil, analiz ve çözüm odaklı yaklaşacağımı belirtmek isterim. Milletvekilliği için en elzem gördüğüm prensiplerin halk adamlığı ve dürüstlük olduğuna inanmaktayım. Aziz Samsunlu hemşerilerimin bana kolay ulaşabileceklerini vaad ediyorum. AK Parti 22 yıllık siyasi birikimi ve deneyimi ile Türkiye’nin siyaset arenasında belirleyici ve öncü bir güç olarak varlığını devam ettirmektedir. Milletimizin öz değerlerinden doğmuş olan partimiz, kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerini yaşamak ve yaşatmak temennisi ile önümüzdeki seçimlerde muvaffak olarak yoluna devam etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah beni de bu davada bir müntesip olarak aziz kılsın" ifadelerini kullandı.

 

 


samsunmilletvekiliaday adayıak partiprof dr kaan gündüzsamsun haberleriseçim haberleri