Geri

Rektör Ünal'dan Samsunspor'a ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal beraberindeki heyet birlikte 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Yılport Samsunspor’u ziyaret etti.

11:39:05 | 2023-05-16


Haberi Sesli Dinle

Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Yılport Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile bir araya gelerek Süper Lig’e çıkan Yılport Samsunspor’a başarılar diledi.

REKTÖR ÜNAL'A EŞLİK ETTİLER
Ziyarete ayrıca, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi de katıldı.

SAMSUNSPOR ŞEHRİN TANITILMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR MARKA
Görüşmede iki kurum arasında spor alanında yapılacak faaliyetler ve iş birlikleri ele alındığı ziyarete Samsunspor’un şehrin tanıtılması açısından önemli bir marka değeri olduğunu belirten Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Samsunspor’un 20 maçlık yenilmezlik serisine övgüde bulunarak, “Samsunspor ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun’un sahip olduğu en kıymetli iki değeri. Bu değerleri elbirliği ile büyütmeliyiz. OMÜ olarak yeteneğin ve kalitenin artırılmasına katkı sunmak bizim görevimiz. Üniversitemiz hatırı sayılır üniversiteler arasında yer alıyor. OMÜ ailesi olarak yeteneği ve kaliteyi arttırmak bizlerin en önemli görevi. Şehre katkı sağlayacak her projede yer almak bizleri de onurlandırır” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ise; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve beraberindeki heyetin başarı dileklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Köksal ÖNER


samsunsporşampiyonkupaşampiyonluksporspor haberlerisamsun haberlerisamsunspor haberlerihaber