Geri

Salıpazarı Kitap Kahve'de hediye töreni

Salıpazarı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafımda geçlere yönelik yürütülen projeler büyük bir ilgi toplarken, Kahve Projesi etkinlikleri kapsamında hediye töreni yapıldı

09:54:20 | 2022-03-29


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlü tarafımda geçlere yönelik yürütülen projeler büyük bir ilgi toplarken, Kahve Projesi etkinlikleri kapsamında hediye töreni yapıldı

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi etkinlikleri kapsamında hediye töreni yapıldı. Yine proje kapsamında Salıpazarı gençleri Tarihi Çivisiz Cami ve vefa ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

BİSİKLET ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi çerçevesinde düzenlenen “İstiklal Marşımız, Mehmet Akif Ersoy ve Safahat temalı Liseler Arası Bilgi Yarışması’nda birinci olan gençlere ödülleri Hasan Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programında verildi. Yarışmayı kazanan Salıpazarı Anadolu Lisesi öğrencilerine hediyelerini Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz takdim ederken törene Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Samet Kuruçelik, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Nevzat Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, İlçe Müftüsü Kenan Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, okul yöneticileri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldılar.

TARİHİ ÇİVİSİZ CAMİ ZİYARETİ
Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütülen Kitap Kahve Projesi çerçevesinde Salıpazarı ilçe gençleri Çarşamba Tarihi Çivisiz Camiini de ziyaret ederek vefa gezilerini devam ettirdiler. Proje kapsamında birçok etkinlik ve faaliyete katılan gençler bu tür etkinliklerin sürmesi dileğinde bulundular.
Köksal ÖNER


salıpazarıkitap kahvegençlik ve spor bakanlığı