Geri

SAMPOMDER emekli polis için seferber oldu

Samsun 19 Mayıs Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı İlhan Varlık, “Samsun'un Havza İlçesinde ikamet etmekte olan ve halen eşiyle birlikte beyin kanseri tedavisi gören Emekli Polis Memuru Sayın Yahya Çay’ın dernekler olarak yanındayız.” dedi.

10:15:13 | 2024-04-18


Haberi Sesli Dinle

Birbirilerine adata kenetlenmiş olarak hizmet etmeyi ilke haline getirdiklerinin altını çizen Samsun 19 Mayıs Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı İlhan Varlık, “Kuruluş amacı tüzüğünde meslektaş dayanışması ve yardımlaşması olarak belirtilmiş olan merkezi İstanbul ilinde olan ve hâlen İzmir Manisa ve İlimiz Samsun'da şubeleri bulunan (SAMPOMDER) Derneği ( 19 Mayıs Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak hizmetle adeta yarış ediyoruz.”dedi.

‘DERNEK ÜYELERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ’
Dernek üyelerinin daima yanında olacaklarını vurgulayan İlhan Varlık, “Samsun İlimiz Havza İlçesinde ikamet etmekte olan ve halen eşiyle birlikte beyin kanseri tedavisi gören Emekli Polis Memuru Sayın Yahya Çay’ın rahatsızlığı ve mağduriyeti İstanbul ilinde bulunan Dernek Genel Merkezine bildirilmiş olup, konunun bayram tatiline gelmesi nedeniyle, değerli meslektaşlarına bir nebzede acilen faydalı olmak için konunun acili yeti genel merkezce. Başta Samsun şubesi olmak üzere İzmir ve Manisa şubelerine bildirilmek suretiyle meslektaşlar arasında yardım kampanyası başlatılarak takriben 40.000. ( Kırk bin ) TL toplanmış olup, Emekli Polis Memuru Yahya Çay Beyefendiye ulaştırılmıştır. İstanbul İlinde bulunan dernek Genel Başkanı Emekli polis memuru İlhan varlık ile yapılan görüşmede kendilerinin Türkiye Genelinde şubelerini kurmak ve yaygınlaştırmak istediklerini ancak çok zorlandıklarını, zira gerek Büyükşehirlerde gerekse normal illerde dernek merkezini kurabilecekleri mekan ve yerlerin aşırı derecede yüksek kiralarda olduğu bu konuda ilgililerden Acilen destek beklediklerini. Yurt genelinde Dernek merkezleri sorunları çözüldüğü takdirde, mağdur ve ihtiyaç sahibi olan gerek emekli gerekse aktif görevde olan Teşkilat mensuplarımıza desteklerinizi sağlayacağız. Ayrıca yardım etmek isteyenler dernek merkezi telefonuz 0 538 711 04 80 numaraya ulaşabilirler. Bunun yanı sıra hesap numaramız IBAN: TR75 0001 0020 1997 5714 1250 01’dir.Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.”diye konuşu.

Haber: Köksal ÖNER


sampomderilhan varlık