Geri

Samsun'a 5 yıldızlı otel konforunda yurt

Samsun'da otel konforunda hizmet veren Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu, 3 bin 306 kişilik kapasitesiyle bu yıl da öğrencileri bekliyor. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, doğası ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yurdu kendi hesabında paylaştı.

11:16:15 | 2022-09-02


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüs içerisinde hem doğası hem de sosyal donatılarıyla kendine hayran bırakıyor. Otel konforunda hizmet veren ve öğrencileri bekleyen yurdu sosyal medya hesabında paylaşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurdun doğal güzellikleriyle öğrencileri beklediğini söyledi.

TOPLAM 3 BİN 306 KİŞİ KAPASİTELİ
Toplam 3 bin 306 kişilik kapasitesinin yanısıra spor ve fitnes salonları gibi sosyal donatılarıyla dikkat çeken yurt, Samsun'un yurt yatak kapasitesini de önemli ölçüde artırıyor. Bakan Kasapoğlu, yeni eğitim-öğretim yılına girerken, Samsun’un öğrenci ağırlama kapasitesinin son 10 yılda 14 bin kişi arttığına dikkat çekti.

DOĞAL GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Samsun Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu’nun doğal güzelliğinden bahseden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Karadeniz'in yeşili içinde Samsun Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdumuz doğal güzelliklerini sunmak için 3 bin 306 kişilik kapasitesiyle bu yıl sizleri bekliyor. Samsun’umuza hayırlı olsun" İfadelerine yer verdi.


samsunöğrenci yurdumuharrem kasapoğlu