Geri

Samsun'da baba ve çocuklar birlikte eğlendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlk İş Babalık Platformu iş birliğinde “5. Geleneksel Baba Çocuk Şenliği” 9 Haziran Pazar günü Batı Park’ta gerçekleşti. Babalar Günü öncesi babalar ve çocuklar renkli balonlar, neşeli müzikler eşliğinde birbirinden keyifli etkinliklere katılarak neşe dolu anlar yaşadı.

08:53:01 | 2024-06-10


Haberi Sesli Dinle

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile İlk İş Babalık Platformu iş birliğinde 5. Geleneksel Baba Çocuk Şenliği, ‘Yüzünüz Hep Gülsün Çocuklar’ sloganıyla Batı Park Teleferik alanında gerçekleştirildi. Düzenlenen şenliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Samsun Çocuk Koruma Platformu, Samsun Volkswagen Dayanışma Derneği, Doğanın Çocukları Akademisi Derneği, MAG-AME Acil Müdahale Ekibi, Keşif Kampüsü ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu gibi kuruluşların katılımıyla zenginleşti.

Şenlikte çocuklar için düzenlenen çanta boyama, ebru atölyesi, kil boyama ve yüz boyama gibi etkinlikler, miniklerin hayal dünyalarını renklendirirken çuval yarışı gibi eğlenceli aktiviteler de hem çocukların hem de babaların keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

Baba ve çocukların bir araya gelerek kaliteli vakit geçirdiği bu şenlik, sadece eğlenceli anlar yaşatmakla kalmadı, aynı zamanda aile bağlarını güçlendiren bir ortam sundu. Babalar, çocuklarıyla geçirdikleri bu özel günü unutulmaz kılarak, birlikte vakit geçirmenin ve yaratıcılıklarını sergilemenin keyfini yaşadılar. Aynı zamanda bu şenlik aileler arasındaki bağı güçlendiren ve çocukların yaratıcılığını destekleyen bir ortam sağladı.

 


samsunsamsun büyükşehirbabalar günü