Geri

SAMSUN'DA GÖNÜLLÜLER ÇEVREYE DİKKAT ÇEKTİ

Let's do it Türkiye Samsun il Temsilciliği ve TEMA Vakfı Atakum İlçe Sorumluluğu, ‘5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’ dolayısıyla ilçede farkındalık etkinliği düzenlendi.

14:36:01 | 2022-12-06


Haberi Sesli Dinle

İlçede gönüllülerin katılımıyla Dalgakıran İtfaiye karşısında gerçekleşen farkındalık etkinliğinde gönüllüler, küresel ısınma, sıfır atık, temiz bir dünya ve temiz bir çevre konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla sahilde çevre temizliği faaliyeti gerçekleştirdi.

Etkinliğe Let’s Do It Genel Koordinatörü ve TEMA Vakfı İl Temsilci Yardımcısı Yusuf Dursun Durmuş, TEMA Vakfı Atakum İlçe Sorumlusu Habib Alan, TEMA Vakfı Canik Mahallesi Sorumlusu Özgür Ermiş ve Bayındır İlkokulu öğrencileri katıldı.

2008 yılında Estonya’da ortaya çıkan Let’s Do It hareketi “Atıksız Bir Dünya” mottosu ile her yıl Eylül ayında tüm ülkelerde eş zamanlı olarak Dünya Temizlik Günü gerçekleştirerek çöp körlüğü adına farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarını yürütÜYOR.

Dünya Temizlik Gününde tüm Dünya ile aynı anda yapılan etkinliklerle çöp körlüğüne dikkat çekmeyi başaran Let's do it Türkiye, 5 ilde temizlik etkinliğini Dünya Gönüllülük Günü'nde tekrarladı.


temaçevre