Geri

Samsun'da İYİ Parti'ye katıldılar

Samsun’un Canik ilçesinde İYİ Parti'ye üye olanlara rozetleri, Grup Başkanvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun da katıldığı törenle takıldı.

14:30:25 | 2022-01-08


Haberi Sesli Dinle

Samsun’un Canik ilçesinde İYİ Parti'ye üye olanlara rozetleri, Grup Başkanvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun da katıldığı törenle takıldı.

İYİ Parti'ye katılan yeni üyeler için partinin Canik teşkilatında rozet takma töreni düzenlendi. Törene İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti Milletvekili Bedri yaşar, İl Başkanı Hasan Aksoy, Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş ve partililer katıldı.

İŞLERİ DÜZGÜN YAPAMIYORUZ
Rozet takma töreninde konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı YavuzAğıralioğlu, yeni partilerin fakirliği, fukaralığı bitirmek için yola çıktığına işaret ederek, "Türkler denemekten asla vazgeçmezler. Bıktık biz fakirlikten, fakirlik konuşmaktan bıktık. Bıktık biz çocuklarımızın işine iş katmaktan, aşına aş katmaktan, 'ölüp gideceğiz, çocuklarımız ne olacak?' diye düşünüp, yorulmaktan bıktık. Devlet ile münasebetlerimizde adalet beklemekten, kamunun tercihlerinde liyakati araması için gayret etmekten bıktık biz. Biz Türkleriz, büyük devletler kurduk, büyük imparatorluklar kurduk ama uzunca zamandır işlerimizi düzgünce yapamıyoruz" dedi.

MİLLETİ YORAN BİR İKTİDAR VAR
Türkiye’nin 20 yıldır AK Parti hükümetleri tarafından yönetildiğini, bu 20 yılın sonunda ülkenin yorulduğunu belirten İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta da, "Artık bu ülkeyi yönetemeyen, milletin sorunlarını çözemeyen, milleti yoran bir iktidar var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Grup Başkanvekili Usta ve Genel Başkan yardımcısı Ağıralioğlu ile İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.


iyi partiiyi parti canikerhan ustabedri yaşariyi parti grup başkanvekiliiyi parti milletvekiliYavuz Ağıralioğlurozet takma