Geri

Samsun'da kan bağışı kuyruğu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Samsunlular kan bağışı kuyruğuna girdi.

11:42:26 | 2023-02-06


Haberi Sesli Dinle

Samsunlulardan kan bağışı duyarlılığı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından Samsunlular, Cumhuriyet Meydanı'nda Türk kızılayı tarafından açılan Kan Bağışı Noktası'nda kuyruğa verdi.

SAMSUNLULAR SEFERBER OLDU
Samsunlular, deprem bölgesindeki yaralı vatandaşlara ulaştırılmak üzere adeta seferber olarak, kan bağışında bulunuyor. Yüzlerce vatandaş kan bağışı yaparak, deprem yarasının sarılmasına katkıda bulunuyor.

BAŞKAN AKSU DA KAN BAĞIŞI YAPTI
Öte yandan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile yönetim kurulu ve parti üyeleri deprem bölgesine ilave kan sevkiyatı yapılabilmesi için kan bağışında bulundu.

VALİLİKTEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
Samsun Valiliği de, vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Valilikten yapılan duyuruda, "Kıymetli Samsunlular; Sizleri, depremden yaralı olarak kurtulan ve tedavi altına alınan kardeşlerimizin kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak üzere ilimizin çeşitli noktalarında bulunan Kızılay kan bağışı noktalarına bekliyor, göstereceğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz." denildi.

Haber: Mustafa KAHYA


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberkızılaykan bağışı