Geri

Samsun'da kim, nerede oy verdi?

31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye sandık başına giderken, gözler parti yöneticileri ve adaylardaydı. İşte Samsun'da hangi aday nerede oy kullandı. Haberimizde.

12:20:40 | 2024-03-31


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu Atakum Recep Tanrıverdi İlkokulu'nda, yine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da oyunu Canik Fatih Temiz Ortaokulu'nda kullandı. AK Parti Milletvekili Mehmet Muş, İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu'nda oyunu kullanırken, Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu'nda, Milletvekili Ersan Aksu ise İlkadım Yeşilyurt Demirçelik Ortaokulu'nda oy verdi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse oyunu Atakum Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı İlkokulu'nda kullanırken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Altınkum sosyal tesisleri 1184 No'lu Sandıkta oy verdi. Cumhur İttifakı'nın iki İl Başkanı Köse ve Mucur, seçimlerin ülkemize, milletimize ve Samsun'a hayırlı olmasını diledi.

HALİT DOĞAN ÇARŞAMBA'DA
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, oyunu belediye başkanlığı yaptığı Çarşamba ilçesinde verdi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Çarşamba Hasbahçe Cumhuriyet İlkokulu'nda sandık başına giden Halit Doğan, seçim sonuçlarının ülkemize ve Samsun'a hayırlı olmasını diledi.

ADEM GÜNEY ATAKUM'DA KULLANDI
Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, oyunu Atakum ilçesinde kullandı.
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, oyunu kullanmak üzere Atakum ilçesindeki Fahrettin Ulusoy İlkokuluna geldi. Sandık görevlileri ile selamlaşan ve kolaylıklar dileyen Güney, daha sonra 1129 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Güney “Oyumuzu kullandık, sonuçların da İnşallah ülkemiz için milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

CEVAT ÖNCÜ İLKADIM'DA OY VERDİ
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Gazi Ortaokulu’na gelen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaştı. Ardından oyunu kullanacağı 2026 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geçen Öncü, sandık görevlilerine ‘kolaylıklar’ diledi. Daha sonra da oy pusulasını alıp kabine girerek oyunu kullandı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için açıklama yapan Cevat Öncü, "Vatandaşlarımız oylarını kullanıyor ve iradesini sandığa yansıtıyor. Sandıktan çıkacak olan sonuç, Samsunumuza ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.


samsun31 mart yerel seçimleriyerel seçimoy kullanmaoy vermeatakummehmet köseburhan mucurcevat öncüadem güneyçiğdem karaaslanyusuf ziya yılmazhalit doğanmehmet muş