Geri

Samsun'da milli sporcuların annelerinin günü kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, ‘Milli Sporcularımız Anneler Gününü Kutluyor’ programı düzenlendi.

11:03:26 | 2023-05-17


Haberi Sesli Dinle

Samsun'um 1 Gemisi’nde gerçekleşen programa Samsunlu milli sporcuların ve anneleri katıldı. Velilerin, sporcuya verdiği desteğin öneminin büyük olduğunu belirten Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Milli sporcularımız, ülkemizi uluslararası organizasyonlarda temsil ederek şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesini sağlayarak bizlerin gurur kaynağı oluyorlar. Bu nedenle hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ’
Spora ve sporcuya büyük önem verildiğini de hatırlatan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Kurumlarımız ve antrenörlerimizle birlikte sporcularımız hep daha fazla gelişmesi ve daha büyük başarılar elde etmesini için çalışıyoruz. Bu büyük çalışmanın gizli kahramanları ise sporcularımızın anneleridir. Onların hakkı hiçbir zaman ödenmez. Sporcularımıza verdikleri desteklerden dolayı tüm annelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Yemek programı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


anneanneler günüfeyzullah derecisamsun