Geri

Samsun'da miniklerden gurur veren şiir dinletisi

Atakum'da bulunan kardeş okul Nene Hatun Anaokulu ve Balaç İlkokulu Ortaokulu arasında yapılan büyük dayanışma sonucunda ortaya çıkarılan projeler gurur veriyor.

12:07:33 | 2023-06-05


Haberi Sesli Dinle

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arasında kardeşliği ve dayanışma ruhunu yaşatmak ve birlikte hareket etme bilinciyle eğitime yeni bakış açıları kazandırmak amacıyla uygulamaya konulan ‘Günebakan Okullar’ projesi kapsamında Nene Hatun Anaokulu ve Balaç İlkokulu/Ortaokulu tarafından hazırlanan, Nene Hatun Anaokulu öğrencileri ve velilerin birlikte katıldığı, Balaç İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerinin de katılım sağladığı şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

‘İSTEDİĞİMİZ VE ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR DURUMDUR’
Okullar arasında yapılan kapsamlı çalışmalarından dolayı övgüler yağdıran Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “Kardeş okulların böyle bir etkinlik hazırlayarak birlikte hareket etmeli anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ortak bir çalışma içinde olmaları ve bu çalışmaya velilerin de katılım göstermesi eğitim de istediğimiz ve önemsediğimiz bir durumdur. Programda emeği gecen her iki okul öğrencilerine, katılım sağlayan Nene Hatun Anaokulu velilerine ve her iki okulun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim ”diye konuştu.

KATILIM BELGELERİNİ DÜZENLENEN TÖRENLE ALDILAR
Katılım gösteren öğrencilere ve velilere Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürü İsmail Kirendibİ, Şube Müdürü Fırad Şad, Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe tarafından katılım belgesi takdim edildi.

Haber: Köksal ÖNER


samsunatakumeğitimanaokuluilkokulortaokulnene hatunşiirirfan yetikmilli eğitim