Geri

Samsun'da otelcilerle Teknofest toplantısı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Teknofest2022 hazırlıkları kapsamında Samsun'daki turizm sertifikalı otel işletmecileri ile toplantı yaptı.

13:59:00 | 2021-12-10


Haberi Sesli Dinle

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay teknoloji festivali olan ve önümüzdeki yıl Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Teknofest2022 kapsamında hazırlıklar sürerken, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, turizm sertifikalı otel işletmecileri ile bir araya geldi. Samsun Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Vali Dağlı ve otel işletmecileri Teknofest öncesi konaklama konusunu görüştü.

ŞEHRE HAREKETLİLİK GETİRECEK
Teknofest 2022'nin Samsun'un turizm ve tanıtım faaliyetlerinin geliştirilmesine de büyük katkı sağlayacağını belirten Vali Dağlı, bu süreçte otel işletmecilerine önemli görevler düştüğüne işaret ederek, Samsun'a gelecek olan yarışmacı ve misafirler de dahil olmak üzere yerli ve yabancı tüm turistlerin aynı zamanda otelcilik sektörüne de büyük bir hareketlilik getireceğini dile getirdi.

SEKTÖR EKONOMİSİ GELİŞECEK
Vali Dağlı "Bu süreçte ortaya konulacak güzel hizmet sunumu misafirlerin sadece festival döneminde değil, daha sonraki süreçte de hem aileleri hem de arkadaşlarıyla birlikte Samsun'u yeniden ziyaret etmelerine ve tanıtmalarına vesile olacaktır. Bu da ilimiz ve sektör ekonomisinin gelişmesine fayda sağlayacaktır" dedi.


zülkif dağlısamsun valisiteknofest2022otelotel işletmecileri