Geri

Samsun'da Zafer Partisi'nden suç duyurusu

Zafer Partisi (ZP) Atakum İlçe Başkanı Av. Burak Seyfeli, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve (ZP) Samsun İl Başkanı Faruk Şen'e yönelik hakaret ve tehditler için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

12:54:46 | 2023-12-12


Haberi Sesli Dinle

Zafer Partisi kurumsal kimliğine yönelik tehdit ve hakaretlere boyun eğmiyor. Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen'in geçtiğimiz günlerde yasalar çerçevesi demokratik haklarını kullanmasından sonra sosyal medyada hedef gösterilmişti. ZP Samsun İl Başkanlığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Samsun İl Başkanı Faruk Şen'e yönelik tehdik ve hakaret için Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda ZP Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun, ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne ve ZP Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç da yer aldı.

"ZAFER PARTİSİ TEHDİT VE HAKARETE BOYUN EĞMEYECEK"
Zafer Partisi Atakum İlçe Başkanı Av. Burak Seyfeli, Zafer Partisi'nin hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğinin altını çizerek, "Partimiz her türlü eleştiriye ve öneriye açık bir partidir. Ancak ahlaki ve hukuki boyutu aşan tehdit ve hakaretlere asla müsamaha göstermeyecektir. Sosyal medya platformları üzerinden başlatılan karalama çalışmalarına karşı tüm hukuki yollara başvuracağımızı bildiriyoruz. Zafer Partisi'ne, Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a ve Samsun İl Başkanımız Faruk Şen'e karşı gerçekleştirilen tehdit ve hakaretlere karşı suç duyurusunda bulunmuş durumdayız." diye konuştu.

"80 SOSYAL MEDYA HESABINA YÖNELİK SUÇ DUYURUSU"
Başkan Seyfeli, 80 sosyal medya hesabını şikayet ettiklerini ifade ederek, "Ruhları kararmış insanların, özellikle İl Başkanımız Faruk Şen'e karşı suç teşkil eden eylemler ve söylemleri mevcut. Bu tehdit ve hakaretleri gerçekleştirenleri elbette yüce Türk adaleti cezalandıracaktır. Kimse cezası kalmayacaktır. Zafer Partisi Samsun Teşkilatı olarak tehdit ve hakaret suçunu oluşturan hesapları savcılığımıza ilettik. Zafer Partisi Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a yönelik 26 hesap, İl Başkanımız Faruk Şen'e yönelik 43 hesap ve ailesine yönelik 11 hesap için suç duyurusunda bulunduk." ifadelerini kullandı.

 


zafer partisiümit özdağsamsunAv Burak Seyfeli