Geri

Samsun'da zehir tacirlerine 2023'te de göz açtırılmıyor

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılında da uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Ankara Yolu girişinde bir çok uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.

11:20:31 | 2023-02-01


Haberi Sesli Dinle

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapmış olduğu ortak çalışmalarda,
Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 2 şüpheli şahıstan 7 paket halinde 274,73 gram metamfetamin maddesi, 3 paket halinde 75,24 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet esrarlı sigara, 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Ankara-Samsun Yolu Polis Uygulama Noktası'nda ise 1 kişiden 234 gram metamfetamin maddesi, Ankara yolu üzeri Samsun girişinde de 1 şahıstan 16 bin 464 kapsül sentetik ecza hap, 2,38 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. 3 ayrı olayla ilgili olarak toplam 5 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

VALİ DAĞLI TEBRİK ETTİ
Toplumun hem bugününü hem de geleceğini tehdit eden, geleceğin teminatı gençleri hedef alan uyuşturucuyla mücadele kapsamında 2022 yılında başarılı operasyonlara imza atan kolluk birimlerinin 2023 yılında da mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirten Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Tek bir evladımızın dahi zehir tacirlerinin tuzağına düşerek uyuşturucu batağına saplanmasına müsaade etmemek için fedakarca gayret gösteren tüm personelimizi tebrik ederek, başarılı çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

 


samsunemniyetpolissamsun haberleri