Geri

Samsun'daki o okuldan örnek proje

Samsun Özel Eğitim 3. Kademe Uygulama Okulu, "Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Öğrencilerin Eğitim ve İstihdam Yeterliliklerinin Arttırılması" projesi kapsamında mantar ve lale soğanı yetiştiriyor. İlk hasada Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.

14:14:09 | 2022-10-27


Haberi Sesli Dinle

Samsun Özel Eğitim 3. Kademe Uygulama Okulu, örnek bir çalışmaya imza atarak "Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Öğrencilerin Eğitim ve İstihdam Yeterliliklerinin Arttırılması Hibe AB Projesi" kapsamında Mantar Serası kurdu. Ürünlerin yetiştirildiği serada düzenlenen ilk mantar hasadı ve lale soğanı dikimi etkinliğine Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.

ALKAN'DAN BİLGİ ALDI
Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müdürü Ünal Kaya, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ile öğrencilerin de katıldığı etkinlikte okulu gezen Vali Dağlı, Okul Müdürü Namık Alkan'dan okulda yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HASAT VE DİKİM YAPTI
Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte hem mantar hasadı yapan hem de lale soğanı diken Vali Dağlı, anlamlı proje nedeniyle Okul Müdürü Namık Alkan'ı tebrik etti.


samsunsamsun valisizülkif dağlımantarlale soğanınamık alkan