Geri

Samsun Ecza Odası afet bölgesinde

Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Başkan Onur Ferhat Karacan, “Tüm Türkiye’de eczacılar olarak afet bölgesini bölüşmüş bulunmaktayız ”dedi.

12:21:20 | 2023-03-03


Haberi Sesli Dinle

Depremzedeler için seferber olduklarını hatırlatan Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Onur Ferhat Karacan, “Samsun Eczacı Odası olarak Kahramanmaraş bizim sorumluluğumuzdadır” dedi.

‘HEP BİRLİKTE KENETLENDİK’
Türk Eczacıları Birliği'nin organizasyonu ile kurulmuş olan eczanelerde eczacılık hizmeti vermek için çalıştıklarını vurgulayan Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Onur Ferhat Karacan, “11.02.2023 Cumartesi akşamı ‘1’inci grup, 22.02.2023 Çarşamba akşamı 2’inci grup Samsun Eczacı Odası gönüllüleri eczanelerde eczacılık hizmeti vermiş o bölgedeki çadır, konteyner, tır eczanelerde görev yapmışlardır. Yine 01.03.2023 Çarşamba akşamı 3’üncü grup Samsun Eczacı Odası gönüllüleri Kahramanmaraş’ta Türk Eczacıları Birliği'nin organizasyonu ile kurulmuş olan Eczanelerde eczacılık hizmeti vermek için yola çıkmışlardır. Ayrıca meslektaşlarımız tarafından hazırlanıp gönderdikleri majistraller için teşekkür ediyoruz. Depremin yaralarını hep birlikte sarmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu,

Haber: Köksal ÖNER


samsunsamsun ecza odasıonur ferhat karacandepremdeprem bölgesisamsun haberlerikahramanmaraşelbistanhatayadana