Geri

Samsun MHP'den 'Birlik Mesajı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, Canik Meşe Tesislerinde düzenlenen programda eski yöneticilerle bir araya geldi.

13:14:24 | 2023-12-10


Haberi Sesli Dinle

Programa çok sayıda önceki dönem parti yöneticileri katılırken, etkinlik MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'un konuşmasıyla başladı. Önceki dönemlerde parti üyeleri, programdan çok memnun kaldıklarını dile getirerek Burhan Mucur'a teşekkür etti.

Başkan Burhan Mucur, açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili dava arkadaşlarım, hatırlarsanız ilk toplantımızı da burada yapmıştık. Cumhur İttifakı'nda tabii ki beklentiler büyük. 4 ay içinde güzel işlere imza attık. Daha güzel projelerimiz var. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak Bizler önce devletim, sonra milletim, sonra partim, sonra ben düsturuyla yetiştiğimiz için liderimizin bu ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Sen ben yok biz var Cumhur ittifakı olarak bütün ilçeler ve Büyükşehire talibiz. Tabii ki son sözü Bilge Liderimiz verecek. Samsun'da olduğu gibi 81 ilde de Bilge Liderimizin kararıyla her şey nihayet kazanacak." dedi.

Başkan Mucur'un konuşmasının ardından soru cevap şeklinde istişareler gerçekleştirildi. Programın önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür eden Mucur, birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde dile getirdi.


mhpsamsunmhp samsun il başkanıburhan mucurcumhur ittifakı