Geri

Samsun Otogarında utandıran görüntüler

Samsun'a farklı şehirlerden gelenlerin ilk uğrak yerlerinden biri olan Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı'nın ve tuvaletlerinin bakımsız hali görenlere pes dedirtiyor. Vatandaşlar, otogar içerisindeki tuvaletlerin çöp içerisinde olmasına tepki gösterdi.


12:12:51 | 2024-04-07


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un turizm pastasından daha çok pay alması için çalıştaylar düzenlenip, tanıtımlar yapılırken, şehre gelenlerin ilk uğrak yerlerinden biri olan Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı'nın bakımsızlığı ve tuvaletlerinin hali tepki çekiyor. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Halit Doğan'dan otogarın ve tuvaletlerin bakımının yapılmasını istedi.

TUVALETLER PİSLİK İÇİNDE
Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı'ndaki 5 lira giriş ücreti ile işletilen tuvaletin halini görüntüleyen bir vatandaş, hijyenden uzak görünüme sahip tuvaletlerdeki çöplerin de dolarak yerlere saçıldığını gözler önüne serdi. Tuvaletleri tek tek kameraya alan vatandaş, "İşte Samsun'un layık olduğu hizmet bu" diyerek de tuvaletlerin pislik içerisinde olmasına tepki gösterdi.

SAMSUN'UN İMAJI AÇISINDAN ÖNEMLİ
Samsunlular Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a seslenerek, "Başkanımız yeni seçildi biliyoruz. Samsun'un imajı açısından son derece önem taşıyan, hatta şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk uğrak yerlerinden biri olan Samsun Şehirlerarası Otogarı'nın iyileştirilmesini ve tuvaletlerde hijyenik ortamın sağlanmasını istiyoruz. Çöpler ağzına kadar dolmasına ve etrafa saçılmasına rağmen ilgilenen yok. Halit Başkan'dan bu konuya önem vermesini istiyoruz" dedi.


samsunsamsun otogarısamsun büyükşehirhalit doğan