Geri

Samsun PMO mezunları 40 yıl sonra Samsun'da buluştu

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Samsun Polis Meslek Yüksek Okulu mezunlarını 40 aradan sonra 19 Mayıs kentinde buluşturdu.

13:49:51 | 2022-09-21


Haberi Sesli Dinle

Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan Samsun Polis Meslek Yüksek Okulu mezunları, Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER)'nin düzenlediği etkinlikle Samsun'da buluştu. Samsun Polis Okulu'nda düzenlenen etkinlik saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve akşama kadar devam etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADILAR
Mezun oldukları 19 Mayış Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen ve başta Samsun olmak üzere Antalya, Gaziantep, Malatya, İzmir, Manisa, Rize, Trabzon, İstanbul, Sinop ilerinden katılımların olduğu buluşma coşkulu bir ortamda geçti. Uzun yıllar sonra bir araya gelen mezunlar, duygusal anlar yaşarken, eğitim aldıkları okulu gezdiler, hep birlikte yemek yediler.

COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİ
Türk polisinin büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “Samsun Polis Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Mezunları Derneği olarak büyük buluşma adı altında tertiplemiş olduğumuz etkinliğimizi büyük bir coşku ile düzenledik ”dedi.

19 MAYIŞ ŞEHRİNDE BİR ARAYA GELDİK
Önemli bir Samsun buluşmasının altına hep birlikte imza atıklarını vurgulayan eden Varlık, “SAMPOMDER olarak, 1982 yılı ve sonraki yıllarda mezun olan meslektaşlarımızla Samsun polis meslek yüksekokulumuzda ilk buluşmayı 40 yıl sonra gerçekleştirdik. Dernek olarak bizlere bu imkanı sağlayan Sayın İçişleri Bakanlığımıza, Emniyet Genel Müdürlüğümüze, Polis Akademisi Başkanlığımıza, hususiyle tüm arzu ve isteklerimizi yerine getirerek sıcak ilgi ve alakalarını üzerimizden eksik etmeyen başta 19 Mayış Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürümüz Sayın Ogün Şahin beyefendiye, Müdür Yardımcısı Sayın Vedat Çobanoğlu Beyefendiye, tüm okul personelimize ayrı ayrı sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyorum ”şeklinde konuştu.
Düzenlenen etkinlik belge töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Haber: Köksal ÖNER


samsunpolis okulu