Geri

Samsun'u dünyaya açmayı hedefliyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun'umuzu her yönüyle gelişen ve yenilenen bir şehir olarak dünyaya açmak ve hedeflediğimiz projeleri toplumumuzu tüm kesimlerine ulaştırmak istiyoruz" dedi.

12:59:13 | 2021-12-30


Haberi Sesli Dinle

Başkan Mustafa Demir, yeni yıl nedeniyle bir mesajı yayımladı. Başkan Demir mesajında, "Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklenti ve hedeflerin olduğu bir yıla giriyoruz. Bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunacak olan 2022’nin Samsun'umuz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Geride kalan 2021 yılında Samsun'un sahip olduğu potansiyeli harekete geçirerek şehirde ekonomik ve sosyal kalkınmanın arttığı, geleceğe emin adımlar atma noktasında önemli atılımların gerçekleştiği bir yıl geçirdiklerini belirten Demir, "2022 yılında, Samsun'umuzu her yönüyle gelişen ve yenilenen bir şehir olarak dünyaya açmayı ve hedeflediğimiz projeleri toplumumuzun tüm kesimlerine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız ve yapmayı hedeflediğimiz çalışmalar yeni yılda da artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.


Başkan Demir, mesajında şunları söyledi: "Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Yeni yılda huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."


mustafa demirsamsunsamsun büyükşehir belediyesiyeni yılyılbaşımesaj