Geri

Samsun'un turizm potansiyeli harekete geçecek

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun'un tüm potansiyellerini harekete geçirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

11:23:02 | 2021-12-15


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da, İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve T3 Vakfı yetkililerinin katıldığı toplantıda Samsun'un turizm potansiyelinin nasıl harekete geçirilebileceği görüşüldü.

SAMSUN'UN TURİZMDE
MARKA OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
T3Vakfi Müdürü Ömer Kökçam'ın da bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda, Vali Dağlı, Samsun'un turizmde bir marka haline gelmesi ve tanıtılması noktasında yürütülen çalışmalarla kültür, termal, sağlık ve spor turizmi başta olmak üzere şehrin tüm potansiyellerini harekete geçirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR
Bu yıl Samsun merkezli düzenlenecek olan Teknofest2022'nin hem festival süresince hem de bırakacağı kalıcı izlerle sonraki yıllarda da Samsun'a turizm anlamında önemli bir hareketlilik getireceğine inandığını ifade eden Vali Dağlı, bu doğrultuda belediyelerden kaymakamlıklara, rehberlerden otel işletmecilerine kadar herkesin iyi ve ortak bir motivasyonla hareket etmesinin çok önemli olduğunu ve bu konuda herkese sorumluluklar düştüğünü dile getirdi.


zülkif dağlısamsun valisisamsun turizmi