Geri

Samsunspor'da Soner Soykan'ın istifası kabul edilmedi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan istifa etti. Ancak istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmedi.

11:48:38 | 2023-10-10


Haberi Sesli Dinle

Soner Soykan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Samsunspor’da gurur onur ve şerefle yürüttüğüm Genel Müdürlük görevinden bugün itibarıyla Yüksel Başkanımıza da bilgi verip bize ve Samsunspor’a kattıkları için teşekkür ederek, ayrılmış bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi.

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ise daha sonra yaptığı açıklamada, istifa eden Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan’ın istifasının kabul edilmediğini belirtek, “Soner Soykan’ın istifası yönetim tarafından kabul edilmedi. Kendisi ile de görüştük. Yapılan değerlendirme neticesinde Soner Soykan da yeniden görevine devam edeceğini beyan etti. Görevine devam edecek” dedi.

Soner Soykan'ın istifasının kabul edilmediğine dair Samsunspor tarafından da bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Soner Soykan'ın, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu'na sunmuş olduğu istifa mektubu, yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri neticesinde kabul edilmemiştir. Genel Müdürümüzle yönetimimizin yaptığı istişareler sonucunda, Sayın Soner Soykan görevinin başına dönme kararı almış olup, kulübümüzün başarısı için çalışmayı sürdürmektedir. Bugüne kadar Samsunspor'a sunmuş olduğu hizmetlere bugünden sonra da devam edecek olan Genel Müdürümüze, üstlendiği bu yüksek görevde başarılar dileriz. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız."

Öte yandan Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl da, görevinden ayrıldığını açıkladı. Yayınladığı sosyal medya mesajında, işlerinin yoğunluğunu öne sürerek taraftar grubu sorumluluğu görevini bıraktığını söyledi.

TONGUÇ ALİ DE GÖREVİNDEN AYRILDI
Tonguç Ali Anıl, sosyal medyadan yayınladığı mesajında, "İşlerimin yoğunluğu sebebiyle taraftar gurubu arkadaşlarımın bana verdiği taraftar gurubu sorumluluğumu bırakıyorum. Allah hepsinden razı olsun hepsini Allah'a emanet ediyorum. Samsunsporumuza başarılar diliyorum."

TARİHİN EN KÖTÜ BAŞLANGICI
Süper Lig'e 11 yıl aradan sonra yükselen Samsunspor, oynadığı 7 maçta 1 puan toplayarak 30 yıl mücadele ettiği Süper Lig'de en kötü sezon başlangıcına imza attı.

 

 


samsunsporsüper ligfutbolistifatrendyolsoner soykanveysel bilen