Geri

Samsunspor'dan bir Futbol Okulu da Milas'a

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ve Fubol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, Franchise sistemi ile Muğla Milas’a Yılport Samsunspor Futbol Okulu isim hakkı verdiklerini söyledi.

15:56:45 | 2023-06-20


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, A Takımın Şampiyonluğu, Akademi yaş gruplarının da Elit A Ligine yükselmesi, bunlarla birlikte Mustafa Kemal Erkanat Tesislerinin bitme aşamasında olması Yılport Samsunspor Futbol Okullarına olan talebi oldukça arttırdığını belirtti.

Başvuruların titizlikle incelendiğini ve ülke çapında yayılımın dışında yurt dışı başvurularının da olduğunu söyleyen Savaş Serdar; 6-14 yaş grubu çocukların Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında Futbol Temel Eğitimi alacaklarını ve ilerleyen dönemlerde, Mustafa Kemal Erkanat Tesislerinde turnuva ve kamp organizasyonlarının da düzenleneceğini söyledi.

Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da, Futbol Okullarının yayılımının gerek kulübün tanıtımı gerekse genç oyuncuların tespiti için gerekli olduğunu, Futbol Okulu faaliyetlerini yürüten antrenörlerin de aynı zamanda Gönüllü Scout olarak Yetenekli Genç oyuncuların belirlenmesi konusunda Akademiye destek sağlayacağını belirtti.

Uyar ayrıca, ulusal ve uluslararası alanda Futbol Okulu faaliyetlerinin artması için de özenle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.


samsunsporsamsunmuğlamilasfutbol okuluyücel uyarfutbol akademisi