Geri

Samsunspor'dan 'Bu kan sizi unutur mu?' kampanyası

Samsunspor Kulübü ile Türk Kızılay’ı ‘Bu Kan Sizi Unutur mu’ sloganı adı altında 20 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında sürecek kan bağışı kampanyası başlatıyor.

14:06:33 | 2022-01-18


Haberi Sesli Dinle

Türk Kızılay'nın ülkede kan ve kan ürünleri ihtiyacını karşılamak üzere yürüttüğü ‘Ulusal Güvenli Kan Temini Programı’ kapsamında Samsunspor’un 20 Ocak 1989 tarihinde Havza ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden futbol adamlarına, yaralanan ve sakat kalan sporculara ithafen Samsunspor ve Türk Kızılay işbirliğinde “Bu Kan Sizi Unutur mu?” sloganı ile kampanya başlatılıyor.

20 OCAK'TA BAŞLIYOR
Samsun'da, 20 Ocak 2022 ile 30 Ocak 2022 tarihihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında şehrin değişik noktalarında kan bağışı standı kurulacak. Kampanya kapsamında alınacak kanlar sağlık kuruluşlarında tedavileri esnasında kan bileşenine ihtiyaç duyan hastalara kullanılacak. “Bu Kan Sizi Unutur mu? sloganı ile düzenlenecek kan bağışı kampanyasına 18-65 yaş aralığında bulunan tüm vatandaşlar katılabilir ve resmi kimlik belgeleri ile kan bağışında bulunabilir.
Köksal ÖNER


samsunsportürk kızılaybu kan sizi unutur mu