Geri

Samsunspor'dan Erzurum'da sıkı hazırlık

Erzurum kampına başlayan Yılport Samsunspor, uzun yıllar sonra Süper Lig'de mücadele edeceği ilk sezonun hazırlıklarını sıkı sürdürüyor.


16:03:45 | 2023-07-04


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, bu sabah Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği kuvvet antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu idaresinde yapılan idmanda futbolcuların neşeli ve hırslı halleri dikkat çekti.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcular, Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından izokinetik kuvvet testine tabi tutuldu.

Buna göre sporcuların kuvvet normları belirlendikten sonra antrenörler tarafından bireysel antrenman programı uygulanacak.

Samsunspor'un 14 Temmuz'a kadar sürecek Erzurum kampında şu isimler bulunuyor:

Jakub Szumski, Okan Kocuk, Halil Yeral, Taha Tosun, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Yusuf Abdioğlu, Bedirhan Çetin, Alim Öztürk, Lubomir Satka, Youssef Ait Bennasser, Ali Ülgen, Barış Alıcı, Mücahit Albayrak, Soner Gönül, Kadeem Raymond Mathurin Harris, Enes Albak, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Cihan Kahraman, Celil Yüksel, Moussa Yann Cedric Guel, Ahmet Sağat, Douglas Willians da Silva Souza, Moryke Fofana, Gaetan Loamba Laura ve Polat Yaldır.


samsunsamsunsporerzurumkampidmanantrenmanfutbolsüper lig