Geri

Samsunspor taraftarı Antalya'ya akın ediyor

Yılport Samsunsporlu taraftarlardan Antalya deplasmanına ulaşım desteği veren başkanlara teşekkür.

17:20:22 | 2023-09-21


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Taraftar Grupları, Antalyaspor deplasmanına taraftarın gitmesi için ulaşım desteği veren Bafra Belediyesi, Terme Belediyesi ve MHP İlkadım İlçe Başkanlığı'na teşekkür etti.

BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR
Yılport Samsunspor'da zorlu Antalyaspor maçı öncesi hazırlıklar sürerken, geçen hafta İstanbul'da Galatasaray ile oynanan ve kendilerine ayrılan tribünü tıklım tıklım dolduran Samsunsporlu taraftarlar yine deplasmanda takımlarına destek olabilmek için yollara düşüyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve İlkadım MHP ilçe Başkanlığı, deplasmana gitmek isteyen kırmızı-beyazlı taraftarlar için ulaşım desteği verdiklerini açıkladı.

TRİBÜN YİNE DOLACAK
Samsunspor taraftarına deplasman yolunda ulaşım desteği sağlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile İlkadım MHP İlçe Bakanlığı'na teşekkür eden Samsunspor Taraftar Grupları, "Geçen hafta Galatasaray maçında takımımızı yanlız bırakmadık ve tribünleri tıklım tıklım doldurduk. Antalya'da da aynısı olacak. Bu şehrin takımına ve taraftarına sahip çıkan herkes başımızın tacıdır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye açıklama yaptı.


samsunsporsamsunantalyaantalyasportaraftarsüper lig