Geri

Samsunspor'un yeni transferi Raman takıma katıldı

Trendyol Süper Lig ekibi Yılport Samsunspor'un daha önce anlaşmaya vardığı yeni transfer Belçikalı santrafor Benito Dirk Raman takıma katıldı.

12:19:02 | 2024-02-07


Haberi Sesli Dinle

Belçika ekibi Anderlecht'ten transfer edilen ve daha önce 2.5 yıllık sözleşme imzalanan Benito Dirk Raman Samsun'a gelerek takıma katıldı.

SABIRSIZLANIYORUM
Kırmızı beyazlı kulübün sosyal medya hesabından Raman'ın transferiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, Belçikalı forvetin takıma katıldığı duyuruldu. Samsunspor'un yeni transferi Raman, "Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

TRANSFERİ DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI
Samsunspor'un daha önce yaptığı duyuruda, "2023-2024 sezonu ara transfer döneminde Teknik Direktörümüz Markus Gisdol'ün listesinde ilk sırada bulunan RSC Anderlecht ekibinde forma giyen Belçikalı santrafor Benito Dirk Raman ile 2.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Samsunspor Ailemize Hoş Geldin Benito!" denilmişti.

89 MAÇTA 19 GOL
Futbol kariyerinde Belçika'nın dışında Almanya'nın Fortuna Düsseldorf ve Schalke 04 takımlarında da forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, son olarak forma giydiği Anderlecht'te 89 maçta 19 gol, 8 asistle oynadı.


samsunsporbenito dirk ramanbelçikaanderlectsüper ligtransfer