Geri

Samsunsporlu taraftarlar Ata için harekete geçti

Samsunspor taraftar grupları, anlamlı bir çalışmaya daha imza atıyor. "SamsunsporluAtayaUmutOl" kampanyası başlatan taraftarlar, lösemi hastası 15 yaşındaki Ata Yağız Ceylan için Samsunluları kök hücre ilik nakli bağışçısı olmaya davet etti.

10:29:56 | 2022-12-22


Haberi Sesli Dinle

Bugüne kadar gerçekleştirdiği bir çok sosyal ve kültürel çalışmalarıyla adından söz ettiren Samsunsporlu taraftarlar, yeni bir kampanya başlattı. Samsunspor taraftar grupları, Samsun'da lösemiyle mücadele eden 15 yaşındaki Ata Yağız Ceylan için kök hücre bağışında bulunacak. Taraftar grupları, 25 Aralık pazar günü 9.00-17.00 saatleri arasında Fatih Mahallesi Fatih Parkı'nda gerçekleştirilecek farkındalık öncesi herkesi bağış yapmaya davet etti.

PAZAR GÜNÜ FATİH PARKI'NDA
Samsunspor taraftar grupları, yaptığı açıklamada, "Hem normal kan bağışı hem de 3 tüp kan vererek kök hücre ilik nakli bağışçısı olacağız. Samsunsporlu genç kardeşimiz Ata, tedavisi için ilik nakli bekliyor. Hem Ata, hem de bu amansız hastalıkla mücadele edenler için kan bağışı yapalım, bir kişinin hayatına dokunalım. Samsunspor sevdalısı genç kardeşimiz Ata için taraftarlar olarak bir farkındalık yapmak istedik. Tüm Samsunluları pazar günü saat 09.00 ile 17.00 arasında İlkadım Fatih Mahallesi, Fatih Parkı'nda 3 tüp kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

 


samsunsportaraftarkan bağışıkızılay