Geri

Sandıkçı: Canik’e değişim yaşattık

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık” dedi.

13:20:17 | 2024-02-13


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Başalan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik için durmandan çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Kazandırdıkları projeler ve yatırımlarla ilçenin yeni kimliğine kavuştuğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Yatırımlarla gelişen, projelerle çehresi değişen ilçemizi çok daha ilerilere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Canik’te Beraberlikle Yola Devam
Canik’te vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadık. Hemşehrilerimizin taleplerini karşılayan projeleri, her yaş grubundan vatandaşımızın istifade edebildiği vizyon eserleri ilçemize kazandırdık. Merkezi Hükümet Yatırımları ve Belediye Yatırımları’yla 5 yılda ilçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizin yükseliş dönemini önümüzdeki 5 yılda kazandıracağımız yeni eser ve hizmetlerle sürdüreceğiz” dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve teşkilat üyeleri eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri